Putin: Korrupsioni brenda Ukrainës është i pakrahasueshëm, askund në botë

Korrupsioni brenda Ukrainës është i pakrahasueshëm, askund në botë. Kështu u shpreh të premten presidenti rus, Vladimir Putin.

“Në Rusi, ne kemi shumë probleme. Ne, në Rusi dhe në të gjithë botën po luftojmë korrupsionin, por korrupsioni në Ukrainëm, nuk ka asgjë të tillë në botë, ju mund ta përballoni atë nga unë”, tha ai në një takim me anëtarët e rinj të Dhomës Publike Ruse, shkruan Tass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *