Përplasje e fortë mes Arbrit dhe Julit, opinionisti: I ke përdorur gocat

Opinionisti Arbër Hajdari, mendon se Jul Deda ka përdorur vajzat e shtëpisë së ‘Big Brother VIP Albania’ për interesat e tij në lojë. Arbri tha se Juli nuk i jep mbështetje dhe hapësirë vajzave, kur këto ia kërkojnë.

Kjo nuk u prit mirë nga Juli, i cili e vijoi më tej debatin.

Biseda:

Arbër: Unë mendoj që Juli mendon se luan me ato lojtar që i quan të fortë. Për sa kohë nuk i ka lënë këtë lloj hapësire Rozës, nuk e konsideron lojtare të forta.

Juli: Rozën nuk e kam pasur përballë, si ta luftoj, kot? Ti thua ti dal përballë që ti jap debat, po nuk kam pasur arsye. Nuk është debati me zor, nuk kam pse ti kthej debat Rozës. Nëse do i përkrahja, do thonin këto ti si lë këto vajzat të bëjnë debate.

Arbër: Mendoj se i ka përdorur gocat aq sa janë dashur dhe tani nuk i duhen më.

Roza: Është e vërtetë, e kam vënë re

Arbër: I ke përdorur, ke thënë që jemi shokë ndajmë të njëjtat mendime. Nuk të çudit që Roza thotë që Erjola është hardisku jot i jashtëm.

Juli: Po më thua që i kam bërë të besojnë siç mendoj unë?

Arbër: Kur një njeri ka treguar se ka disa interesa të përbashkëta me ty, të kërkon mbështetje dhe ti nuk i jep hapësirë.

Juli: Po unë ika mo…

Arbër: Ajo të tha më mbështet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *