S’ka më aleanca/ A i mendon Juli, Erjolën dhe Rozën si finaliste?

Përplasje mes Julit, Rozës dhe Erjolës. Shkak është bërë deklarata e këtij të fundit se kundërshtaret më të forta që sipas tij meritojnë finalen janë Egla dhe Heidi. Sot, ai e ka sqaruar, teksa tha se Erjolën dhe Rozën nuk i konsideron kundërshtare si Eglën dhe Heidin, por mendon se ato e meritojnë finalen.

E kam thënë gjithmonë që Roza është lojtare e fortë dhe e meriton finalen. Çdo njëri nga ne këtu e meriton finalen. Për Erjolën kam folur gjerë e gjatë. Nga ana tjetër, ajo që kam thënë për Eglën dhe Heidin është që, nga kundërshtarët e mi, këto të dyja nuk i kam parë si kundërshtare,  më të arsyeshmit, më cilësorët në debat janë Egla dhe Heidi“-u shpreh Juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *