KURSI I KËMBIMIT SOT: Me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja në tregun valutor?

Sot, më 10 Dhjetor 2023, në tregun valutor monedhat e huaja, kryesisht euro dhe dollari, nuk kanë pësuar asnjë ndryshim krahasuar me një ditë më parë.

Dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 95.3 lekë.

Euro blihet me 101.4 lekë dhe shitet 102.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.8 lekë, ndërsa në shitje me 108.2 lekë.

Reklamo ne TiranaWeb

Paundi britanik blihet me 118 lekë dhe shitet me 119.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69 lekë, ndërsa në shitje me 70.5 lekë.

Më poshtë, të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *