Akademia e Futbollit në Durrës, kompleksi tani edhe më pranë

Fondacioni “Dyrrah City Football Academy” ka përzgjedhur “Futboll Club Dinamo City” si fituesin e procedurës për ndërtimin e kompleksit të Akademisë së Futbollit në Durrës.

Pas një vlerësimi të propozimit të “Futboll Club Dinamo City”, ai u vlerësua si i favorshëm, duke përmbushur të gjitha kriteret dhe kushtet e kualifikimit.

Kontrata mes Fondacionit “Dyrrah City Football Academy” dhe Football Club Dinamo City parashikon që klubi do të rimbursohet nga të ardhurat e përfituara nga transferimi dhe huazimi i lojtarëve të Akademisë së Fondacionit, kompensimet për trajnim dhe solidaritet, në përputhje me rregulloren e FSHF dhe FIFA, si dhe të drejtat e përdorimit të infrastrukturës dhe ambieneteve të Kompleksit të Akademisë Durrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *