Reforma Zgjedhore/ Opozita bllokon punimet e Parlamentit, Nikolla detyrohet të shtyjë seancën

Pas 12 orësh debate, opozita bllokoi vijimin e punimeve pasi u ngit lart në sallën e Parlamentit duke e pamundësuar uljen në karrigen e saj të kryeparlamentares dhe ministrave.

Kjo situatë ka detyruar kryetaren e Kuvendit që të mos e miratojë e rendit të ditës, duke e shtyrë votimin në seancën e radhës.

Arsyeja e kësaj proteste, sipas Gazmend Bardhit, ka të bëjë me faktin se PS nuk ka pranuar ndryshimin e përbërjes së komisionit të Reformës Zgjedhore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *