Deputeti i Elbasanit tremb Bardhin dhe Nokën. Asnjë prej tyre nuk guxon t’i fikë mikrofonin

Flamur Noka dhe deputetët e tjetër të Foltores, iu vërsulën dje deputetëve socialistë, pse donin të flisnin në sallën e Kuvendit.

Por ndryshe ndodhi me një deputet socialist.

Ndërsa fliste deputeti Florenc Spaho, askush nuk guxoi të afrohej.

Madje Flamur Noka u pa duke i qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *