Baton Haxhiu: Kur ambasadat thonë se SPAK ka primar ligjin është një përrallë e bukur

Analisti Baton Haxhiu është shprehur se deklaratat e ambasadave se në sistemin e drejtësisë ligjet janë primare është një përrallë e bukur, por jo e vërtetë.

“Nëse mendoni se me një preje radikale se ato që kanë qenë në sistem të korruptuar për gati 30 vitë të bëjnë ndryshimin. Ata tani kanë hyrë në një sistem që është në kontrollin e  të tjerve. Sistemi i kontrollit sipas ambasadave në një drejtësi është ligji është një përrallë e bukur pasi ligji nuk do të jetë primare. Kur për 25 vite kemi pasur sistem të korruptuar kjo është përrallë pasi në një sistem të pa korruptuar drejtësinë e kanë qytetarët në dorë“, tha Haxhiu në emisionin “Çim Peka Live”.

“Kam një gjyq për shpifje dhe ka 6 vite që sillet nëpër gjykata dhe cili sistem i drejtësisë mund të thuhet se nuk është i korruptuar“, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *