Ueda dhe Arlindi fitojnë ‘Love Island Albania’

Çifti fitues i edicionit të parë të Love Island Albania është Ueda dhe Arlindi.

Ueda fitoi zarfin me 50 mijë Euro ndërsa Arlindi zarfin me 0 Euro.

E pyetur nga Luana nëse ajo dëshiron ti ndajë paratë më Arlindin, Ueda u përgjigj: “Unë zgjedh dashurinë dhe dua t’i ndaj paratë me Arlindin”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *