Turistja gjermane bie në ujëvarë, transportohet drejt Traumës me lëndime të rënda në kokë dhe trup

Nje turiste gjermane ka rene nga ujrvara ne zonen e Çarçoves ne Permet duke shkaktuar lendime serioze ne koke dhe pjese te trupit.

Ajo eshte transportuar ne Spitalin Rajonal te Gjirokastres per nderhyrje me te slecializuar. Nderkohe qe gjendja e saj ka qene serioze per jeten, eshte percjelle para pak minutash me helikopter ne drejtim te Sputalit te Traumes ne kryeqytet.

Turistja gjermane me inicialet G.U. ishte pjese e nje grupi turistesh gjermane qe ishin duke vizituar kuroren e gjelber ne Çarçove dhe teksa ishte duke fotografuar ka rene ne ujevare ku dhe eshte lenduar ne koke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *