Tregu valutor, ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro sot

Sot, më 13 Nëntor 2023, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 97.4 lekë dhe shitet me 98.5 lekë.

Euro blihet me 104 lekë dhe shitet 104.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 107.2 lekë, ndërsa në shitje me 108.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.3 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.5 lekë, ndërsa në shitje me 72 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *