“Ti u zhduke”/ Afrona dhe Blero ‘shpërthejnë’ në lot gjatë intervistës

Ditën e sotme është publikuar një promo më e gjatë e podcast-it të Blero Muharremit me Afrona Dikën. Kjo është një intervistë tejet emocionale, pasi ish-çifti ‘shpërthen’ në lot në disa momente.

Ishte Afrona ajo e cila pyet Bleron se përse nuk funksionoi martesa e tyre, e ky i fundit thekson se ajo u zhduk nga jeta e tij.

Pak nga biseda:

Afrona: Pse nuk na ka funksionuar martesa Blerim?

Blero: Veç je zhdukur prej jetës time

Afrona: Edhe një çift nuk martohet me u nda, por për një qëllim, me qenë bashkë përgjithmonë…

Blero: Mendoj se kjo intervista jeme, pas 20 vitesh karrierë është më personale që ekziston

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *