Prokurorët e SPAK përfundojnë vizitën në Uashington DC! Takim me Swartz dhe Nephew

Zyrtarët e lartë të SPAK-ut kanë përfunduar vizitën studimore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Lajmin është bërë me dije nga ambasada e SHBA në Tiranë.

Përmes një mesazhi në rrjete sociale, ambasada ka zbardhur edhe takimet e zhvilluara nga kreu i SPAK, Altin Dumani dhe anëtarët e delegacionit me Zëvendës Ndihmës Prokurorin e Përgjithshëm dhe Këshilltarin për Çështjet Ndërkombëtare Bruce C. Swartz, si dhe Koordinatorin e Departamentit të Shtetit për Anti-Korrupsionin Global Richard Nephew.

Takimi u krye së bashku me anëtarët e ekipit të Zyrës së Ambasadës për Zhvillimin, Ndihmën dhe Trajnimin e Prokurorisë Jashtë Vendit (OPDAT).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *