Pranë finales, Robert Aliaj zbulon kë sheh fitues të “Ferma VIP”


Dhe pak ditë na ndajnë nga finalja e madhe e “Ferma VIP”, e cila do të mbahet më 12 qershor.

Sakaq, bisedimet mes fermerëve lidhur me fituesin e këtij edicioni kanë filluar.

Ka qenë Flori bashkë me Robertin të cilët kanë qenë duke biseduar teksa Roberti i është shprehur:

“Dy gjëra, qetësohu dhe bëj qejf, pa stres. Nuk shoh fitues tjetër. Se thotë kush këtë për ty vetëm për të bërë të dobët, ose xhelozi e gjitha”, i thotë Roberti –Florit.


c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *