Mik me Romeon, “armik” me Heidin, Meritoni i bën premtimin aktorit


Ditën e sotme moderatori teksa po bisedonte me aktorin i premtoi këtij të fundit që nuk do të ndërhyjë në lidhjen e tyre.

Nga ana tjetër Romeo u shpreh se nuk dëshiron që të mërzitet Heidi, duke e këshilluar Meritonin që të ulen dhe të bisedojnë së bashku për të gjetur gjuhën e përbashkët.

Ndonëse konkurrenti tha se është shumë i ngarkuar dhe i prekur nga sjellja dhe ofendimet e Heidit, do të ulet dhe të flasë me këtë të fundit për shoqërinë që ka me Romeon.

Pjesë nga biseda:

Meritoni: Unë vetëm një gjë ta jap fjalën ty. Për lidhjen tuaj nuk do flas se ajo është e juaja

Romeo: Nuk dua që të preket ajo vajza. Mendoj që edhe ju mund ta gjeni gjuhën e përbashkët

Meritoni: Po more Romeo, por edhe unë jam i ngarkuar vëllai im

Romeo: Për çfarë?

Meritoni: Për çdo gjë. Për sjellen, për lojën që më ka bërë, për pabesinë që më ka thënë, për lojën që ka bërë

Romeo: Po të uleni dhe ti flisni gjërat me njëri-tjetrin e sqaroni këtë gjë, edhe fjalët që ajo ti ka thënë ty. Më tha dje në darkë “mua më vjen keq nga kjo gjë”

Meritoni: Po po do flasim, por edhe mua po me vjen keq për veten se jam ngarkuar

Romeo: Nuk është një gjë që nuk zgjidhet për mendimin tim


c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *