Marrëveshja për emigrantët, Meloni e quan historike: Të thonë ç’të duan

Kryeministri e Italisë, Georgia Meloni, në një intervistë për mediat vendase e ka cilësuar historike marrëveshjen me kryeministrin Edi Rama për kampin e emigrantëve në Shqipëri.

Kryeministrja italiane, Giorgia Meloni ka quajtur marrëveshjen e emigrantëve mes Italisë dhe Shqipërisë si historike, shkruajnë mediat italiane.

“Është një marrëveshje që për ne është historike dhe sepse mund të bëhet model për kombet e tjera, të bashkëpunimit mes vendeve të BE-së dhe vendeve të treta. Ata që nuk janë dakord mund të thonë çfarë të duan, por nuk mendoj se dikush mund të pretendojë se ne synojmë të dëbojmë dikë”, është shprehur kryeministrja Meloni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *