Kursi i Këmbimit, në 24 orët e fundit tjetër rënie e euros dhe dollarit

Monedha europiane ka pësuar tjetër rënie, në 24 orët e fundit.

Kursi i Këmbimit, sipas të dhënave të fundit nga agjencitë e kryeqytetit shqiptar, rezervoi një tjetër tronditje.

Euro u ble me 102.3, dhe u shit me 103.2 gjatë ditës së sotme.

Dollari u ble  me 92.3 dhe u shit me 94.3, gjatë ditës së sotme.

Reklamo ne TiranaWeb

Rritje ka pësuar paund britanik, teksa u ble për 117.5, dhe u shit me 118.8 lekë.

/Liberale.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *