Kulmi në ‘Big’! Meritoni shan banorët nga familjarët e tyre

Një video e cila po qarkullon kudo nëpër rrjet, teksa tregon një prej banorëve të ‘BBV3’ i cili ka kaluar çdo limit dhe ka reaguar ashpër ndaj një prej banorëve.

Bëhet fjalë për Meriton Mjekiqin, i cili gjatë një debati të zhvilluar me Liamin, ka shpërthyer ndaj tij dhe teksa është larguar ka sharë banorët nga familja.

Mirëpo kjo nuk është hera e parë dhe e vetmja. Pasi ka shumë banorë të tjerë që kanë bërë gjeste të papërshtatshme apo kanë folur fjalë absolutisht të papranueshme, e sidomos të thëna në një format aq të ndjekur sa është ‘BBV3’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *