“Kompania One po vjedh qytetarët”/ Deputeti i PS kërkon seancë të posaçme: Është bërë gangrenë…

Deputeti i zgjedhur në Qarkun e Shkodrës nga lista e Partisë Socialiste, Frrok Gjini shprehu në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë shqetësimin që ka marrë nga qytetarët lidhur me problemet që ata kanë pasur me kompaninë e telefonisë celulare “One”.

“A është mirë që Komisioni me autoritetin që ka të thërrasë ndonjë përfaqësues të kompanisë, sepse është bërë një problem shumë i madh apo ndonjë përfaqësues të AKEP-it.

Sepse qytetarët po vuajnë shumë me faturat: po i vjedhin, nuk i ofrojnë shërbimet. Pra ka shumë shqetësime. Nëse e gjykoni të arsyeshme si komision, por kryesisht është “One” ai që është bërë gangrenë tek qytetarët.

Kur të shkoni të paguani faturën e telefonit e shikoni realisht se çfarë problemi e kanë njerëzit. Biles, ka dhe deputetë këtu që ia kanë mbajtur telefonat me nga 1 muaj të bllokuar”, u shpreh Gjini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *