‘Kënga e 100 ditëve’/ Banorët performojnë në studio

Në nisje të ‘Prime-t’ të sotëm, banorët kanë surprizuar publikun me një projekt muzikor të cilin e kanë krijuar përgjarë këtyre ditëve brenda shtëpisë më të ndjekur të ‘BBV3’.

Dhe si asnjëherë më parë, banorët janë ‘zhvendosur’ në studio teksa kanë performuar këngën e krijuar, ‘Kënga e 100 ditëve’ shoqëruar me një koreografi të mrekullueshme.

Më në fund pas 100 ditësh pamë një moment shumë të bukur dhe pa diskutime apo zënka mes tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *