Kaos në kuvend, ndizen tymuese në sallë, përjashtohet Flamur Noka

Ka nisur me tensione dhe debate të ashpra seanca në Kuvend për pr.buxhetin 2024. I pranishëm është edhe kryeministri Edi Rama.

Teksa do të votohej për buxhetin, deputetët e opozitës ndezën tymuese në kuvend, duke krijuar sërish kaos.

Ndërkohë kryetarja e kuvendit, Lindita  NIkolla përjashtoi deputetin Flamur Noka, i cili ndezi tymuese gjithashtu në seancë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *