Hyri në kishë dhe filloi të sillej çuditshëm, pas prangosjes 39-vjeçarja shqiptare ndërron jetë në vend. Dy policët n�

Dy oficerët e policisë lokale të hetuar për vdekjen e Marinela Muratit, 39-vjeçares që humbi jetën pasi u ndalua dhe u vu në pranga në kishën e Madonna Pellegrina, nuk do të pezullohen nga puna. Këtë e ka bërë të ditur gazeta lokale “La Provincia Pavese”. Dy policët u regjistruan si të dyshuar për vrasje nga pakujdesia.

Dinamika e vdekjes së Marinela Muratit

Bazuar në atë që është rindërtuar deri më tani, gruaja do të kishte hyrë në kishë në një gjendje jo aq të mirë psiko-fizike. Ajo kishte filluar të demonstronte “qëndrime shumë të çuditshme”, siç shpjegoi famullitari për Fanpage.it. Sipas priftit, ajo nuk kishte asnjë perceptim se ku ishte. Për këtë arsye janë thirrur efektivët e policisë lokale. Kështu 39-vjeçarja u ul në tokë dhe u prangos. Dhe pikërisht në atë moment ajo do të ndihej e sëmurë. Janë thirrur 118 punonjës shëndetësorë, por Murati ka ndërruar jetë pak kohë më pas.

Priten rezultatet e autopsisë në trupin e 39-vjeçares

Autopsia do të zbulojë se çfarë mund të ketë shkaktuar vdekjen e tij. Në veçanti, do të zbulojë nëse vdekja ka qenë pasojë e mënyrave të bllokimit të gruas apo ka ndodhur për shkaqe natyrore.

Po kush ishte Marinela Murati? Gruaja, një 39-vjeçare, jetonte në një shtëpi Aler në Vigevano. Ajo frekuentonte Caritas-in e famullisë dhe nuk kishte pasur kurrë qëndrime të ngjashme me ato të së premtes 3 nëntor. Duket se nëna, motra, ish-burri dhe vajza ishin njoftuar për vdekjen e saj./Liberale.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *