Heronjtë e gjallë të UÇK 3 vjet, peng në paraburgim!

Deri tani i kemi mbrojtur me këngë në stadiume, por kjo nuk po funksionon.
Heronjtë e gjallë të UÇK 3 vjet, peng në paraburgim!

Gjygj farse, me prova e deshmitarë të fabrikuar, organizuar e dirigjuar nga Serbia, Rusia etj shtete jo mike të Kombit Shqiptar .
Pse nuk ja ndryshojne masat e sigurimit, siç parashikojnë të gjitha konventat ndërkombëtare në fushën e të drejtës penale dhe ti gjykojnë në liri, provat shkresore, ekspertime, sekuestrime etj i kanë grumbulluar, dëshmitarët po e po!

Si mundet të veprohet?

Ka mbetur vetëm një rrugë: Parlamenti i Kosovës ti heqë juridiksionin dhe kopetencat Dhomave të Specializura të kësaj Gjykate.
Populli shqiptar i Kosovës, por dhe i Shqiperisë, Maqedonisë Veriut, Malit të Zi, dhe në të gjithë vendet e BE, USA, kudo ku ka shqiptarë, duhet të ngrihen në këmbë, në protesta, për lirimin e tyre, duke tejkaluar politikanët.

Është momenti të reagojmë si një Komb i vetëm.Kjo do na bëjë krenar para gjithë botës🇦🇱!- shkruan Kryeinspektori i Përgjithshëm,- shkruan Shkëlqim Hajdari në llogarinë e tij në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *