E kuruar në çdo detaj, nuk do ta besoni sa kushtoi këtë herë veshja e Françeskës


Siç e kemi përmendur dhe më herët, Françeska kurohet ‘kokë e këmbë’ dhe çmimet e veshjeve të saj kanë shifra marramendëse.

Sakaq mbrëmjen e sotme banorja është shfaqur me një look të zi, dhe në total shkon plot 3.630€.

Fustani i markës “Zimmermann” 1250€, këpucët “Rene Caovilla” 1430€ dhe vathët e markës “Chanel” 950€.

E kuruar në çdo detaj, nuk do ta besoni sa kushtoi këtëE kuruar në çdo detaj, nuk do ta besoni sa kushtoi këtëE kuruar në çdo detaj, nuk do ta besoni sa kushtoi këtëE kuruar në çdo detaj, nuk do ta besoni sa kushtoi këtë


c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *