Do të ndodhin ndryshime që nuk i keni pritur! Cilat janë 3 shenjat më të prekura nga Hëna e re e nëntorit

Kjo Hënë e re është një kohë përtëritjeje dhe ndryshimi. Nëse keni një mangësi në jetën tuaj, atëherë kjo është koha e duhur për ta plotësuar atë përmes një eksperience të re, një personi që njihni ose një objekti. Gjatë saj duhet t’i lini hapësirë ​​fillimeve të reja dhe sjelljeve spontane dhe mbani mend se nuk është keq të eksperimentoni, sidomos kur ka një Hënë të re.

Hëna e re në Akrep më 13 nëntor 2023 (ndikimi i saj zgjat dy javë) na sfidon të përballemi me dëshirat tona të vërteta. Mund të zbulojmë se ajo që shfaqet është thjesht maja e një ajsbergu kompleks emocional. Dëshirat që shprehim nuk janë veçse një fragment i një grupi më të madh, më kompleks kujtimesh, ndjenjash dhe dëshirash të varrosura thellë brenda në nënndërgjegjen tonë.

Lexoni më poshtë cilat shenja të horoskopit preken më shumë dhe do të shohin ndryshime në jetën e tyre që as nuk i prisnin.

Demi
Ju i jepni përparësi partneriteteve tuaja gjatë kësaj periudhe, pasi kuptoni se ato mund t’ju çojnë larg, ndërsa Hëna e Re, në të njëjtën kohë, hap rrugë të reja në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Marrëdhëniet profesionale që nuk përparojnë krijojnë konfrontime dhe bashkëpunimet që nuk shkojnë mirë mund të përfundojnë. Në të njëjtën kohë ka të ngjarë të ndodhin shpërthime intensive, madje edhe ndarje. Nëse doni të ruani ekuilibrin, atëherë vendosni diplomacinë dhe fleksibilitetin tuaj.

Luani
Me këtë aspekt parashikohen ndryshime në jetën tuaj personale. Formalizimi i marrëdhënieve, dasma, shpërngulje. Është koha për të dëgjuar atë që dëshironi vërtet, por kini kujdes: Nëse nuk e keni bërë të qartë brenda vetes se çfarë po kërkoni, atëherë mendoni dy herë përpara se të vazhdoni. Nëse një situatë nga e kaluara po ju shqetëson ende, sqarojeni atë. Është një kohë kur duhet të përballeni me energji me çdo gjë që ju shqetëson nëse doni të shkoni më tej.

Akrepi
Hëna e Re ndodh në shenjën tuaj dhe sjell ndryshime në të gjitha fushat – profesionale dhe personale. Jeni në qendër të vëmendjes dhe fokusi është mbi ju. Një propozim i papritur do ju bëjë të mendoni, pasi do të jeni të detyruar të ripërcaktoni zgjedhjet dhe vendimet e viteve të mëparshme./Liberale.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *