Arbana Osmani rikthehet në ekran? Video që publikoi trazon rrjetin


Me një spot prej 10 sekondash Arbana Osmani njoftoi se do të rikthehet në ekran.

Kështu të paktën kuptohet kur dritat e studios ndizen, Arbana është On Air dhe me një filxhan në duar thotë:

“Kur pi kafe përjetoj çdo çast”.

SHIKO VIDEON

Me Kafe për Çaste mbyllet ky spot që nuk ka as logo, as detaje medieje dhe asnjë detaj tjetër që të tregon se do të jetë një transmetim televiziv. Podcast, reklamë, imazh i ri apo një biznes i ri, kush e di!


c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *