Zjarri në Dropull zbret mbi fshatin Sofratikë, flakët rrezikojnë banesat

Zjarri që gjendej në mëngjes në kreshtën e malit të Gjerë dhe që mbërriti nga bashkia e Finiqit, i favorizuar nga era po zbret mbi fshatin Sofratikë në Dropull.

Deri tani është ndërhyrë nga ajri pasi zona e zjarrit ishte e paarritshme për efektivët. Pritet tani ndërhyrja edhe me efektivë e mjete.

Zjarri gjendet rreth 300 m larg fshatit Sofratikë qendra e Dropullit të Poshtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com