Zgjedhjet për kryetar në Kukës, lirohet nga detyra e prefektit, Albert Halilaj. Në vend të tij emërohet zv. kryetari i bashkisë

 Zgjedhjet për kryetar në Kukës, lirohet nga detyra e prefektit, Albert Halilaj. Në vend të tij emërohet zv. kryetari i bashkisë

Në përfundim të mbledhjes së qeverisë janë publikuar dhe vendimet. Bëhet me dije se Albert Halilaj është liruar nga detyra e prefektit.

Halilaj do kandidojë nën siglën e PS për kryetar të bashkisë Kukës në zgjedhjet e pjesshme që mbahen më 24 shtator. Në vend të tij është emëruar Granit Gjana.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Vendime të miratuara në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 13 Shtator 2023:

V E N D I M PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË KUKËSIT

Në mbështetje të neneve 100 e 114 të Kushtetutës dhe të nenit 5, të ligjit nr.107/2016, “Për prefektin e qarkut”, me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Albert Halilaj, prefekt i Qarkut të Kukësit, lirohet nga kjo detyrë.

Granit Gjana emërohet prefekt i Qarkut të Kukësit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

()

tiranaweb.al


Të ngjashme