26/01/2023

Arbana Osmani është shfaqur e mrekullueshme natën e madhe të spekaklit BBV. Veshja e saj u diskutua gjatë.

Kostumi që moderatorja kishte zgjedhur të vishte për atë natë ishte i Alexander McQueen dhe kushtonte rreth 5 mijë euro.

Por prisni… Varësja e Arbana Osmanit kushtoi 200 mijë euro ndersa unaza 16 mijë euro. Ka qene vetë moderatorja qe ka treguar në Instagramin e saj aksesorët që do të mbante natën e spektaklit.