01/02/2023

Publikimi i lajmit të lidhjes së dashurisë mes Olta Gixharit dhe Xhonatan Islamit, ka shkaktuar polemika në rrjete. Por jo vetëm.

Bashkëshorti i aktores ka mbërritur mbrëmjen e kaluar, pas mesnatës në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Media mëson se ai i ka kërkuar Oltës të lërë menjëherë shtëpinë, por kjo e fundit ka zgjedhur të vazhdojë lojën.