08/02/2023

Dy burra janë përleshur me njëri-tjetrin teksa ndodheshin në protestën e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha.

Pamjet e momentit kur dy protestuesit nisin të zihen. Një prej tyre shtrin tjetrin në tokë dhe më pas e kap nga fyti.

Tjetri kundërpërgjigjet dhe sherri vijon pa u ndalur. Nuk dihet identitetet e personave të cilët zihen me njëri-tjetrin.