Veriu i Kosovës “shkon” në Britani, deputetët: Dhuna e orkestruar nga Beogradi

 Veriu i Kosovës “shkon” në Britani, deputetët: Dhuna e orkestruar nga Beogradi

Deputetët britanikë kanë diskutuar për zhvillimet e fundit në veri të Kosovës.

Sekretari i Shtetit, Michael Gove iu përgjigj interesimeve të deputetëve në lidhje me angazhimet e Mbretërisë së Bashkuar për uljen e tensioneve, duke thënë se në veri nuk kishte protestues paqësorë.

Deputetët britanikë kanë kërkuar që shteti i tyre të dënojë edhe Beogradin që, sipas tyre, kërkon destabilizimin e Kosovës.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

Pati edhe nga ata ligjvënës që theksuan rëndësinë e nisjes së një hetimi lidhur me përfshirjen e Serbisë dhe Rusisë në shpërthimin e krizës së fundit në veri të Kosovës.

Të ngjashme