Vangjel Tavo vetëm sa mbyll konfliktin mes Ramës dhe Mitsotakis

Nga Edvin Kulluri

Megjithe vleresimin personal qe kam per Vangjel Tavon si politikan korrekt(per aq sa e njoh ne distance), ai s’mund te jete kryetar i bashkise Himare. Bashkia eshte niveli i pare dhe i drejteperdrejte i qeverisjes.

Ligji per Pushtetin Vendor bazohet ne parimin e Subsidiaritetit, pra afrimit te qeverisjes me qytetaret dhe jo largimin!

Nje dropullit nuk e peraqeson komunitetin e bregdetit por mbyll konfliktin e Rames me Mitsotakis. Pra Himara si krahine duhet te drejtohet nga nje bregdetas.

Te tjerat jane pazare. Duke uruar qe PD mos te kandidoje Napolon Zerven nga varri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com