• 10/06/2023

“Unë isha rehat, ç’mu desh mua”/ Merr fund lidhja e çiftit? Kiara-Luizit: I vetmi gabim, që u mora me ty

 “Unë isha rehat, ç’mu desh mua”/ Merr fund lidhja e çiftit? Kiara-Luizit: I vetmi gabim, që u mora me ty

Kiara duket se është penduar, teksa shprehet që ka qenë e urtë dhe ndryshimi që ka bërë, nuk i ka sjellë asaj dobi.

Këtë bisedë moderatorja e ka bërë me Luizin në dhomën e gjumit, ndërkohë që partneri i saj e ka suportuar duke i thënë që nuk ka ndryshuar asgjë.

Pjesë nga biseda:

Kiara: E shkreta unë, ç’mu desh mua. Unë isha e urtë ç’mu desh mua

Luizi: E urtë je prarë, ti s’ke bërë asnjë gabim. I vetmi gabim që ke bërë…

Kiara:Që merrem me ty

Të ngjashme