U votëbesuan në Parlament, betohen te Presidenti Begaj dy ministrat e rinj të qeverisë

 U votëbesuan në Parlament, betohen te Presidenti Begaj dy ministrat e rinj të qeverisë

U zhvillua sot në Institucionin e Presidentit të Republikës ceremonia e betimit të anëtarëve të rinj të Këshillit të Ministrave. Përpara Presidentit të Republikës, Bajram Begaj, u betuan pas leximit të formulës së betimit:

Ervin Mete, Ministër i Financave dhe Ekonomisë;

Si edhe Delina Ibrahimaj, Ministër i Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit.

KUSH DUHET TA DREJTOJË PARTINË DEMOKRATIKE?

View Results

Loading ... Loading ...

()

tiranaweb.al


Të ngjashme