• 10/06/2023

U shfaq duke u tallur në varreza, Megi Pojani: Kjo është mënyra ime si e ndërtoj komunikimin me…

 U shfaq duke u tallur në varreza, Megi Pojani: Kjo është mënyra ime si e ndërtoj komunikimin me…

Megi Pojani ka reaguar pas videos në varreza ku tallet së bashku me motrën.

Marsi Pojani publikoi një video, ku shfaqej Megi teksa pastronte varrin, qeshte, kërcente dhe tallej para familjarit të tyre të nderë. Menjëherë pas publikimit të videos, Megi u kryqëzua në rrjetet sociale.

Përmes një postimi në Instagram, ajo shkruan se video është e vjetër dhe nuk pa pasur për qëllim që të fyejë askënd.

Të ngjashme