• 27/03/2023

U nda edhe me Triksën, Donaldi shihet në krahët e një vajze tjetër!

 U nda edhe me Triksën, Donaldi shihet në krahët e një vajze tjetër!

A mos vallë pa u shuar mirë një histori, ai ka nisur një tjetër?

Marrëdhëniet e Donaldit me Borën dhe Triksën kanë qenë mjaft të komentuar muajt e fundit.

Fillimisht u mësua ndarja me Borën, pastaj lidhja me Beatrix, por që nuk zgjati.

Pas injorimit publik që i bëri Trixës, Donaldi duket se ka gjetur ‘ngushëllim’ tek një vajzë tjetër.

Në rrjetet sociale po qarkullon një foto ku Donaldi shihet teksa i vendos krahun një vajze, e cila në pamje të parë duket se nuk është fytyrë publike.

Të ngjashme