27/01/2023

Humori ynë për seks shpesh ndikohet nga faktorë të ndryshëm në jetën tonë të përditshme. Puna, detyrimet e shumta dhe stresi i kapjes së tyre shpesh na bëjnë të harrojmë seksin pavarësisht nëse jemi beqarë apo në një lidhje.

Sigurisht, ka burra dhe gra që pavarësisht se çfarë ndodh në jetën e tyre, dëshira erotike dhe disponimi seksual jo vetëm që mbeten të shtuara, por fjalë për fjalë nuk u largohen kurrë nga mendja dhe janë gjithmonë të gatshëm për lidhje dashurie. Yjet kanë një shpjegim edhe për këtë. Konkretisht, janë tre shenja të horoskopit që bëjnë seks përgjithmonë në mendjen e tyre dhe që në rastin e parë kënaqen me “sportin” e tyre të preferuar.

Më poshtë lexoni se cilat janë tri shenjat e horoskopit që janë maniaku i seksit. A i përkisni njërës prej tyre?

Akrepi

Akrepi është sigurisht i pari në këtë listë pasi mban titullin e shenjës më seksuale. Humori i tij erotik është vazhdimisht i lartë dhe gjithmonë është në kërkim të partnerit të duhur me të cilin do të heqë aktin seksual. Sigurisht, ajo që mund të mos dini është se Akrepi nuk bën kompromise dhe zbritje për atë që dëshiron! Ajo nuk do të ketë lidhje me askënd që i ndodh vetëm të bëjë seks. Akrepi kërkon bashkë me komunikimin fizik dhe mendor për këtë dhe është gjithmonë në kërkim të ndeshjes që do ta emocionojë dhe do ta “ndezë” me mendjen e tij.

Dashi

Dashi është i dyti në listën e maniakëve të seksit dhe po mendja e tij po bën vazhdimisht mendime të turpshme dhe të liga dhe ai është gjithmonë gati për seks për aq kohë sa ta pyesni! Dashi është aq aventurier, i padurueshëm dhe impulsiv sa që vazhdimisht kërkon diçka për t’ia bërë jetën më emocionuese. Seksi, natyrisht, është një përvojë interesante jetësore për të dhe ajo nuk dëshiron ta humbasë rastin për ta bërë këtë. Është e vështirë të përkushtohet sepse mërzitet shpejt dhe preferon të ndryshojë partnerë. Por ai synon gjithmonë të kalojë një kohë të paharrueshme me partnerin, qoftë me seks të shpejtë dhe të egër, qoftë me një dashuri të ëmbël romantike që do të zgjasë!

Luani

Luani plotëson trinitetin e shenjave të zodiakut që vazhdimisht mendojnë për seksin. Mbreti i zodiakut është gjithmonë i gatshëm dhe i gatshëm të ndajë hiret e tij me partnerin ose një partner të ri, për sa kohë që dëgjon fjalë admirimi dhe lavdërimi për t’u ngritur psikologjikisht! Atij i pëlqen të fitojë përshtypje për këtë dhe do të bëjë gjithçka për të kënaqur partnerin seksualisht dhe për të mos e harruar kurrë.