27/01/2023

Një moment i shumëpritur nga të gjithë kur Bora Zemani u fut në shtëpinë e Big Brother.

Në fillim ajo takoi shoqen e saj të ngushtë Semin, për ta bërë të ndihet mirë lidhur me çdo situatë që ka ndodhur dhe i tha që nuk e ka keqkuptuar.
Por më pas ajo u takua me Donaldin me të cilin ishte ndarë prej disa muajsh, sic ka treguar ky i fundit.

Por takimin e tyre ato e përfunduan me një puthje në buzë dhe thanë se do të flasin kur të dalin jashtë.

Moderatorja e Përputhen “ri-përputhet” me Donaldin në

Moderatorja e Përputhen “ri-përputhet” me Donaldin në

Moderatorja e Përputhen “ri-përputhet” me Donaldin në

Moderatorja e Përputhen “ri-përputhet” me Donaldin në