Sunak nuk lë asgjë në rezidencë, boshatis godinën për kryeministrin e ri të britanikëve (FOTO)

Kompanitë të cilët organizojnë transferimin dhe ndihmojnë me transportin e sendeve, duket se kanë qenë të zënë.
Në pamjet e siguruara nga Skynews, shihet se si po bëhet transferimi i gjërave nga rezidenca ku jetonin ish-kryeministri britanik Rishi Sunak dhe Sekretari i Thesorit Jeremy Hunt.

Që nga dalja e rezultateve të zgjedhjeve, ata duhet të lirojnë godinat ku ishin vendosur, në mënyrë që në to të vendosen zyrtarët e rinj, por duket se kjo gjë po bëhet me shume ngut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com