• 29/03/2023

Studentja humbi jetën tragjikisht në një aksident, Fakulteti njofton se kur do të mbahen homazhet

 Studentja humbi jetën tragjikisht në një aksident, Fakulteti njofton se kur do të mbahen homazhet

Studentja humb jetën tragjikisht në një aksident me makinë, fakulteti mban homazhe.

Ditën e nesërme në orën 11 në hollin e Fakultetit të Drejtësisë do të mbahen homazhet nga ana e Fakultetit dhe studentëve për humbjen e studentes Renada Muneka në një aksident tragjik me makinë.

22-vjeçarja nga Hasi ka humbur jetën javën e shkuar në një aksident me makinë në Durrës i cili i mori jetën.

“U prefsh në paqe!”, shkruhet në postimin e faqes “Studentët denoncojnë” bashkangjitur dhe me foton e së ndjerës.

Të ngjashme