01/02/2023

Të rinjtë e gjimnazeve të Shkodrës i shprehen shqetësime të ndryshme kryeministrit gjatë takimit të zhvilluar pasditen e hënë në këtë qytet, por Rama mes shumë se për to u ndal tek plani i qeverisë për ta bërë prioritetin numër 1 përqafimin e teknologjisë se informatikës prej tyre.

“Tregu i teknologjisë është e pakufishëm, nuk ka nevojë të lëvizësh nga shtëpia nëse rreth e rrotull nuk ka vende pune”.

Të tjera plane qe parashikohen në strategjinë për rininë, në kuadër të së cilës u zhvillua ky takim Kryeministri thotë se janë dhe rritja e investimeve në palestra për të bërë sportin më të prekshëm nga nxënësit dhe studentët, por dhe një kurrikul e re për zejet dhe artet.