26/01/2023

Kryeministri Edi Rama është duke dhënë një intervistë në “Opinion”, por që po zhvillohet me tensione.

Gazetari Bledi Fevziu ka nisur pyetjet për inceneratorët, ku ka folur për fakte dhe të dhëna, ndërsa Rama është ngritur në këmbë.

Ai ka nisur përshëndetjet dhe biseda me kameramanët, apo edhe publikun, ku ka pyetur një grua nëse ka marrë shtesën e rezistencës sociale.

Më pas ka marrë kafen, ndërsa me batutë ka thënë “jepuni edhe këtyre një kafe nga unë”.