Shpalosën banderola nacionaliste dhe bënë thirrje kundër Kosovës, Federata rumune dënon sjelljen e huliganëve të tyre: Politika nuk ka vend në sport

 Shpalosën banderola nacionaliste dhe bënë thirrje kundër Kosovës, Federata rumune dënon sjelljen e huliganëve të tyre: Politika nuk ka vend në sport

Shpalosën banderola nacionaliste dhe bënë thirrje kundër Kosovës, Federata rumune dënon sjelljen e huliganëve të tyre: Politika nuk ka vend në sport
Federata e Futbollit të Rumanisë ka dënuar sjelljen e huliganëve të tyre në ndeshjen ndaj Kosovës ku shpalosën banderola nacionaliste dhe bën thirrje ‘Kosova është Serbi’.

Ndeshja mes Rumanisë dhe Kosovës u ndërpre për rreth 50 minuta para se futbollistët të rikthehen në fushë…

Të ngjashme