26/01/2023

Lista e rrogave me shumë mundësi është nxjerrë nga ata që nxorrën listën e “patronazhistëve”, duke vërtetuar kështu se pas kësaj lëvizje mund të qendrojnë Sali Berisha dhe Ilir Meta.

Ky fakt është pranuar nga Armand Shkullaku në “Opinion”.

Ai tha se ata e dinin që kjo listë ekzistonte prje muajsh.

“Ata që e nxorrën tabelën e patronazhistëve kanë nxjerrë edhe listën e rrogave”, tha Shkullaku.

Edhe Andi Bushati e ka pranuar këtë gjë.

“Ku ne denoncuam patronazhistët, e dinim që ekzistonte dhe lista e rrogave”, tha Bushati.

Kujtojmë që Shkullaku dhe Bushati publikuan listën e patronazhistëve.

Dhe dihet me kë ata kanë lidhje politike.