• 10/06/2023

“Shkodra pozitive”, Benet Beci sqaron sloganin e tij: Ka ardhur koha për më shumë energji

 “Shkodra pozitive”, Benet Beci sqaron sloganin e tij: Ka ardhur koha për më shumë energji

Kandidati socialist për Bashkinë Shkodër ka shpjeguar në një intervistë televizive sloganin e tij.

I pyetur se çdo të thotë “Shkodra pozitive”, Benet Beci deklaroi se:

“Shkodra është shumë pozitive. Shumë. Nëse ka diçka në brendësinë dhe në thelbin e saj është që është shumë pozitive. E ka në ADN e saj. Këtë e kam shumë të ndjerë dhe e thonë të gjithë. Por Shkodra ka nevoje për një energji që duhet edhe një herë ta nxjerrë. Që është energjia e vet pozitive. Që është gëzimi, arti, sport dhe kultura. Ju vetëm këto të kuptoni pse Shkodra është pozitive. Shkodra pozitive është ajo nga duhet ne të mbështetemi. Wshtë historia jonë, është kultura jonë, është energjia dhe fuqia jonë” – deklaroi Benet Beci.

Të ngjashme