• 31/03/2023

Semi apo Einxhel?! Ja kush është banorja e ELEMINUAR nga “Big Brother VIP”

 Semi apo Einxhel?! Ja kush është banorja e ELEMINUAR nga “Big Brother VIP”

Semi është banori i larguar nga Big Brother Vip. Votat e publikut kanë vendosur që Semi do dal nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

Të martën publiku vendosi që të dilnin në nominim Fifi dhe Semi, duke iu bashkëngjitur Einxhel, e cila ishte nominuar nga banorët.

Duke qenë se Fifi vendosi që të linte vetë përfundimisht shtëpinë e Big Brother VIP, votimi i bërë deri ditën e djeshme u anulua. Si pasojë, mbrëmjen e sotme u hap një televotim gjatë spektaklit mes Semit dhe Einxhel.

Publiku vendosi që të nxirrte jashtë këngëtaren e njohur, duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh.

Të ngjashme