• 10/06/2023

Rrëzohet aeroplani më turistë në Alpet e Zvicrës, disa viktima

 Rrëzohet aeroplani më turistë në Alpet e Zvicrës, disa viktima

Një aeroplan privat është rrëzuar në malet Neuchâtel, Zvicër. Sipas raportimeve të para, përplasja ndodhi në një zonë me pyje të dendura dhe terren të vështirë për t’u arritur.

Terreni i thepisur, pranë kufirit të Zvicrës me Francën, e ka bërë të vështirë punën për shërbimet e shpëtimit dhe ato të policisë.

Nuk dihen ende shkaqet që çuan në rrëzimin e aeroplanit.

Të ngjashme