26/01/2023

Demokrati Arben Ristani ka bërë një deklaratë të fortë.

Ai thotë se Lulzim Basha e ka kthyer partinë në biznes.

Ristani tha se Basha ka mbledhur 12 milionë euro në zgjedhjet e 25 prillit.

“Politikën e ka biznes. E ka thënë edhe Rama: Basha edhe kur humb, fiton. Vetëm në zgjedhjet e fundit, Basha thuhet se ka mbledhur rreth 12 milionë euro, të thata.

Nga donatorët, biznesmenët. Dhe strukturave të PD-së në këto zgjedhje nuk u kanë çuar as karburant. E kam nga brenda, nga njerëzit e vet.

Ai edhe kur humb, fiton. Ndërkohë që demokratët humbin dhe humbin dhe nuk kanë shpresë se do të fitojnë.

Prandaj sot kjo punë ka nisur për mbarë dhe unë kam shpresë”, tha Ristani për MCN Tv.