• 10/06/2023

Rikthehen në shtëpi katër prej banorëve të eliminuar. Ja kushtet!

 Rikthehen në shtëpi katër prej banorëve të eliminuar. Ja kushtet!

Sonte do të rikthehen në “Big Brother VIP” 4 banorë të eliminuar. Publiku do të vendosë se kë dëshiron të rikthejë, teksa në televotim janë Kiara, Efi, Ronaldo, Mikela, Shpati, Eni, Genti, Bledi, Xhonatani dhe Valbona. Pjesa tjetër e ish-banorëve që nuk janë në televotim nuk kanë dëshirë të rikthehen.

Kushtet:

1. Nëse njëri prej tyre arrin në finale ka të drejtë të fitojë 10 mijë euro;

2. Nëse mund të jetë fitues, do çojë në shtëpi 50 mijë euro

3. Nuk duhet të japin informacion nga jashtë

Të ngjashme